Jumaat, 20 Januari 2012

Segmen:shrfhslw review blog anda

95Loves♥

Tujuan saya supaya salwa review blog saya kerana saya tahun tiada apa yang menarik untuk review blog saya ni .tiada informasi , tips , tutorial , saya belum setahun jagung dalam dunia blogger... tetapi saya nak cuma nak cakap ini sahaja(memang tiada kaitan) saya ingin menceburi lagi mendalam dalam dunia blogger , saya ingin lagi meramaikan followersII yang saya mungkin belum saya kenal sangat ...Blog saya biasaII sahaja jika hendak dibandingkan blogger lain blog mereka lebih hebat dan lebih menarik daripada saya ...dan juga blogger lain lebih kretif daripada saya ...So , saya join segmen ni hanya suka-suka sahaja jika blog saya terpilih saya rasa besyukur ia rezeki saya ....
thank you willing to read....

6 000Vanilla Coklat (s):

Sharifah Salwa Mohd Jafri berkata...

terimakasih join :)

sweetydluver's berkata...

@sharifah salwa sama-sama hope tersenarai ..

Sharifah Salwa Mohd Jafri berkata...

dah review : http://iniciteaxoe.blogspot.com/2012/01/review-blog-15-eyla-vanessa.html

Eza Boom Boom :) berkata...

cantik la blog diaa :), weewiitt..

Eza datang sini dari blog salwa :)

Sharifah Salwa Mohd Jafri berkata...

pop up window tu , bila nak komen , dia tak bukak kat page baru . cara nak guna . setting --> comments --> comment form placement --> pilih pop-up window :)

AisYah berkata...

From the same segmen...blogwalking here...hye!