Jumaat, 10 Februari 2012

blog macam kak lyssa !

95Loves♥
hai awak semua masa tadi lepas da study scoreA+ joging la kejap dekat Mr.Google tengah joging-joging tu ...tak tahu nak buat apa Eyla pun taip la nama kak Lyssa Lyssa Faizureen ! tengah joging-joging tu terjupa la satu blog ni pehhh ! blog dia sekali pandang macam blog kak Lyssa !
cis ! Eyla dengan rakusnya pon mengKLIK ke link blog tu
ni blognya cer tengok
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
scrool ke bawah lagi ! =]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
okeyh ! ni dia blognya !
cer tengok pic bawah ni !



macam blog kak Lysaa tak ?
hehhehhehe memey blog kak Lysaa pon !
alahaii ...

korang tahu tak masa mula2 tengok blog kak Lyssa ....WOW ! lawa giler PINK PURPLE ! I LIKE IT ! *gedik pl aku ni !
lawa and lebih kemas dari yang sebelum ni punya ...
tapi yang paling Eyla suka sangat-sangat and sangat HEADER dia ! macam kak Lyssa betul2 duduk kat atas blog tu dengan kaki terjuntai-juntai !
suka sangat [:
hehehe apa pon Eyla ucapkan terima kasih atas tips2 yang kak Lyssa bagi tu lagi2 tutorial dea tu ...


2 000Vanilla Coklat (s):

Lyssa Faizureen berkata...

ekekeke . malu nyerr. kaki terjuntai2 ke ? hahaha ... ishk2 . tak baikk tauu , mentang2 akak fendekk jerp . haha ..

by the way , tengss sebab suka dengan perubahan yang berlakuu ni . haha .

sweetyEluver's berkata...

kita xcakap akak pendek la ..
jangan kecik hati auw yang penting kita tak jemu2 lepak kat blog akak tu ..